Mijn Schilderijen: veelal abstracte, kleurrijke werken. Ik probeer tot uiting te brengen dat de mens het leven vanuit meerdere invalshoeken ervaart. Ook hier ligt voor mij de uitdaging om op inhoud  'te spelen’ met de afbeelding én met de presentatie-vorm; ànders dan gangbaar... .  Daartoe maak ik ook twee- en meerluiken, zijn seriedoeken soms op meerdere wijzen vrijelijk met elkaar te combineren. Opnieuw probeer ik u interactief te betrekken en presenteer ik graag op een zo geëigend mogelijke wijze.

Ik voel me dan ook hierin een ÉN – ÉN werker: (sur)realistisch - een vleugje grafisch - berekenend - van vrij te interpreteren tot boodschap biedend - naar de glimlach toe. Maar ook: een ‘stilstaan bij’, een frons van de wenkbrauw. 

Een tweetal  voorbeelden van mijn stijl van werken:

Het vierluik: De vier deel-doeken vormen samen één geheel en kunnen -per deel- in relatie tot elkaar, in iedere gewenste richting en samenstelling worden ''gedrapeerd''.  Zo kun je met dit werk op ieder moment een nieuwe variant KUNST aan eigen muur creëren!

Het tweeluik is links<>rechts onderling verwisselbaar en in beide positites sluiten de binnenzijden naadloos op elkaar aan.

 

Mijn collectie schilderijen bekijken? Selecteer vanuit de button Galerie.